top of page

Naziv projekta: DIGITALIZACIJA TVRTKE
"ČUBELA SISTEMI" d.o.o.

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Realizacijom projekta će se modernizirati i digitalizirati postojeća proizvodnja uvođenjem 4 nova stroja za proizvodnju koja su tehnološki daleko naprednija od strojeva koje trenutno postoje u proizvodnjom pogona, koja su time i energetski učinkovitija.

5 djelatnika tvrtke "Čubela sistemi" proći će obuku na kojoj će usvojiti i usavršiti znanje rukovanjem strojevima i obradnim centrima. Aktivnost promidžbe i vidljivost obuhvatit će nabavu usluge promidžbenih materijala. Za provedbu svih projektnih aktivnosti oformit će se projektni tim.

Provedbom Projekta uz poboljšanje kvalitete i kvantitete proizvoda, porast će i konkurentska prednost tvrtke na tržištu.

Tvrtka "Čubela sistemi" se prijavila na otvoreni poziv Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja "JAČANJE KONKURENTOSTI PODUZEĆA ULAGANJIMA U DIGITALNU I ZELENU TRANZICIJU" s projektnim prijedlogom "Digitalizacija tvrtke Čubela sistemi d.o.o."

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Predmetnim ulaganjem kroz provedbu svih aktivnosti projekta ostvaruju se sljedeći muđusobno povezani, objektivno definirani i provjerljivi pokazatelji: povećanje kapaciteta proizvodnje, implementiranje novog tehnološkog rješenja ( inovacija procesa proizvodnje koji doprinosi zelenoj/digitalnoj tranziciji implementacijom većeg stupnja automatizacije/opreme/softvera), povećani prihod od prodaje 26%, povećani prihod od izvoza 100%, usavršavanje djelatnika, zapošljavanje novih djelatnika, skraćeno vrijeme izrade predmetih pozicija.

Ukupna vrijednost projekta ( u HRK) : 3.050,583.47 kn

Iznos koji sufinancira EU (u HRK): 1.083.122,42 kn

Razdoblje provedbe projekta: 01. listopad 2021. - 30. rujna 2022.

Kontakt osoba za više informacija: Ante Čubela

E-mail adresa: sistemicubela@gmail.com          

Tel.: +385 91 346 4931

Više informacija na: https://strukturnifondovi.hr/

Više o operativnom prograu Konkurentnosi i kohezije: LINK

bottom of page